11 Ιουλίου 2015

Μήνυμα Τσίπρα μετά τις απώλειες ΣΥΡΙΖΑ: Ισχυρή εντολή ολοκλήρωσης διαπραγμάτευσης-Ολα τα άλλα στην ώρα τους




 

 

«Προέχει η έκβαση της διαπραγμάτευσης, όλα τα άλλα στην ώρα τους» διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε γραπτή δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και τις μεγάλες απώλειες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σοβαρό επεισόδιο Τσίπρα - Καμμένου για τις αμυντικές δαπάνες


Σοβαρό επεισόδιο έγινε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα εξοπλιστικά.
Με μια χαρακτηριστική κίνηση «εμείς τελειώσαμε» ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος έδειξε στον Πρωθυπουργό ότι διαφωνεί έντονα με το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός δεν διαβεβαίωσε ότι δεν θα μειωθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες.

Δραματικές εξελίξεις για τη χώρα: Η κυβέρνηση έχασε τη δεδηλωμένη, όλα τώρα στον αέρα

Δραματικές εξελίξεις για τη χώρα: Η κυβέρνηση έχασε τη δεδηλωμένη, όλα τώρα στον αέρα

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε εκλογές μετά την επιτυχή έκβαση της διαπραγμάτευσης, προκαλεί η απόφαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να μην δώσουν εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση και η οποία χάνει τη δεδηλωμένη.

7 Ιουλίου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του Φιντέλ Κάστρο στον «σύντροφο» Αλέξη Τσίπρα: Η χώρα σου γεννά τον θαυμασμό στη Λατινική Αμερική

Ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για την «λαμπρή νίκη» του στο δημοψήφισμα, ευχόμενος παράλληλα τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

6 Ιουλίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ "Κ.ΚΟΥΜΑΣ¨



Νέος υπουργός Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, με την ορκωμοσία του να πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα στις 20.00, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

61% ΟΧΙ στη λιτότητα


Bild: Ο ρόλος του Νίκου Παππά στην απομάκρυνση Βαρουφάκη

"Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δεν μπορούσε πλέον να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τον Γιάνη Βαρουφάκη"

Ο Τσίπρας πήρε εξουσιοδότηση από τους αρχηγούς, πλην ΚΚΕ, να διαπραγματευτεί με νέες προτάσεις

Ολοκληρώθηκε ύστερα από περίπου έξι ώρες το συμβούλιο των πολιτικών αρχών, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και το κοινό ανακοινωθέν.
Το ανακοινωθέν σύμφωνα με τον Στ. Θεοδωράκη θα αναφέρει το νέο πλαίσιο διαπραγμάτευσης που θα περιλαμβάνει και αναπτυξιακό πακέτο και είναι η κοινή εξουσιοδότηση, πλην