20 Φεβρουαρίου, 2016

Πανελλήνιες 2016 : Κατανομή σχολών ενστόλων στα επιστημονικά πεδία με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η διαδικασία υποβολής Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις πανελλαδικές ξεκίνησε από τις 11 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Φεβρουαρίου. Ένα από τα στοιχεία που δηλώνουν οι υποψήφιοι είναι και η τυχόν προτίμησή τους για τις Σχολές των συναρμόδιων Υπουργείων, δηλαδή Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές, Εμπορικού Ναυτικού. Γι αυτό το λόγο η Διεύθυνση

Η Apple λέει “όχι” στο FBI

Tim CookΈνα ηχηρό όχι εισέπραξε το FBI από την Apple, όταν εκείνο ζήτησε από την εταιρεία να δημιουργήσει κερκόπορτα στο iPhone. 
H Apple, με σχετική επιστολή της προς τους χρήστες των προϊόντων της, ενημέρωσε το κοινό ότι το FBI ζήτησε να αποκτήσει πρόσβαση σε κρυπτογραφημένο περιεχόμενο μέσα σε ένα iPhone που χρησιμοποίησε δράστης φονικής επίθεσης στις ΗΠΑ.

Τσίπρας: Δε θα μας κουνούν το δάχτυλο ευθυνόφοβοι γραφειοκράτες και ξενοφοβικές κυβερνήσεις

Τσίπρας: Δε θα μας κουνούν το δάχτυλο ευθυνόφοβοι γραφειοκράτες και ξενοφοβικές κυβερνήσεις - MediaΤο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης ήταν αυτό που κυριάρχησε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή στη συζήτηση για το παράλληλο πρόγραμμα. Κάτι το οποίοήταν αναμενόμενο λίγες ώρες μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής η οποία είχε ως ατζέντα το προσφυγικό και το brexit.

Η σαστισμένη Ευρώπη –Δεν έλυσαν ούτε το προσφυγικό, ούτε το Brexit

(EUROKINISSI)Το ειδικό καθεστώς της Μεγάλης Βρετανίας
Η διαπραγμάτευση για την Βρετανία κράτησε 30 ώρες, σχεδόν συνεχείς. Ο βρετανός πρωθυπουργός άρπαξε από τα χέρια των εταίρων του αυτό που με θριαμβευτικό ύφος

Σκληρός Τσίπρας, αμήχανος Κυριάκος

Ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε μεν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στο θέμα του προσφυγικού κρατά στάση εθνικής συνεννόησης, ωστόσο ανέβασε τους τόνους, απαντώντας στις αιτιάσεις του προέδρου της ΝΔ για το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα»της Αριστεράς.