25 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση βαθμού επίδοσης υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ

25-07-19 Ανακοίνωση βαθμού επίδοσης υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείουhttps://results-tefaa.it.minedu.gov.grαπό σήμερα,  25/07/2019, αναρτώνται οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ. Βαθμός επίδοσης είναι ο μέσος όρος των βαθμών των τριών, κατ’ ανώτατο όριο, αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχαν οι υποψήφιοι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΠΕ ΝΙΚΟΥ ΦΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Κατανοώντας την αγωνία όλων σας θέλω να σας ανακοινώσω,όπως μόλις τώρα με ενημερώνουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου, ότι την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 στο Υπουργείο Παιδείας ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα την πραγματοποίηση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης!!!
Ζήτημα που ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου θεωρώ αδιαπραγμάτευτο και θα το παλέψω, είναι οι αποσπάσεις να γίνουν με βάση τα πραγματικά κενά που υπάρχουν στην εκπαίδευση!!!
Σε κάθε άλλη περίπτωση που η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν δώσει όλα τα κενά δηλώνω πως πιστός στις αρχές και τις αξίες του Κλάδου δε θα τα νομιμοποιήσω με την ψήφο μου.