4 Ιουλίου 2015

Οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ θα κρίνουν το αποτέλεσμα – Τα “κρυφά” ευρήματα της ALCO

Μία προσεκτική ανάγνωση των επιμέρους ευρημάτων της δημοσκόπησης της ALCO για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ επιτρέπει εκτιμήσεις για την τελική απόφαση  των αναποφάσιστων  στην κάλπη της Κυριακής. Και αυτό με την επιφύλαξη του ευμετάβλητου που παρατηρήθηκε στις διαθέσεις των πολιτών τις τελευταίες 5 ημέρες, ανάλογα με τα εξωτερικά ερεθίσματα

Ανοιξαν λογαριασμούς σε τράπεζες στη Βουλγαρία 60.000 Ελληνες

«Εξήντα χιλιάδες Ελληνες άνοιξαν τώρα στη Βουλγαρία τραπεζικούς λογαριασμούς», αποκάλυψε ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομίας της Αγοράς, Κράσεν Στάντσεφ, μιλώντας στην εφημερίδα ΣΤΑΝΤΑΡΤ της Σόφιας. 

Σχέδιο παγώματος των αγροτικών επιδοτήσεων για ένα χρόνο

Το γεγονός ότι η χώρα παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα εκτός προγράμματος ευρωπαϊκής στήριξης πυροδοτεί σκέψεις για πάγωμα των πόρων της ΚΑΠ και των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ

Τελεσίγραφο Παυλόπουλου σε Τσίπρα: Σου δίνω 48 ώρες για να υπογράψεις συμφωνία

Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Προκόπης Παυλόπουλος εξάντλησε τα θεσμικά όρια του ρόλου του, με δημόσιες δηλώσεις και παρεμβάσεις, που έδειχναν ότι δεν συμφωνούσε με τη μοιραία τακτική του Πρωθυπουργού. 

FT: «Κούρεμα» πάνω από 30% στις καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ

Σχέδια έκτακτης ανάγκης κάνουν οι ελληνικές τράπεζες, για πιθανό «bail-in» στις καταθέσεις, εν μέσω φόβων ότι η χώρα οδηγείται σε οικονομική κατάρρευση, σύμφωνα με τους Financial Times.

O Πάνος Καμμένος στον Alpha απάντησε ξεκάθαρα μετά το ΟΧΙ τι;

O Πάνος Καμμένος στον Alpha απάντησε ξεκάθαρα μετά το ΟΧΙ τι; 

3 Ιουλίου 2015

Πήγαμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση

Στην πρωτοφανή παραδοχή ότι η χώρα οδηγήθηκε σε δημοψήφισμαλόγω των εσωκομματικών αδιεξόδων του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Δημοσκόπηση Alco για το δημοψήφισμα: Προβάδισμα του «Ναι» έναντι του «Oχι» - ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ

Η συντριπτική πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του «Ναι» στο ευρώ, με ποσοστό 74%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Alco για την εφημερίδα «Εθνος». Το «Ναι» προηγείται με προβάδισμα 1,4% έναντι του «Oχι».

Τι θα γίνει στην Ελλάδα μετά την Κυριακή - Τα δύο σενάρια με το «ναι» και το «όχι»



ο αμερικανικό δίκτυο CNBC επιχειρεί μια ανάλυση για τα δύο ενδεχόμενα στην Ελλάδα και με ένα γράφημα εξηγεί πώς κατά τη γνώμη του θα κινηηθούν τα πράγματα από την Κυριακή και μετά.
Το «Όχι» θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη συνύπαρξη της Ελλάδας με τους εταίρους της κάτω από την ομπρέλα του ευρωώ, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η φωτογραφία που συγκλονίζει όλο τον κόσμο - Αυτό είναι το δράμα της Ελλάδας ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΛΑΙΕΙ !!!!!!!!

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Το δράμα και η ταλαιπωρία της Ελλάδας σε μια φωτογραφία. Κάνει το γύρο του κόσμου και συγκλονίζει. Είναι από τη Θεσσαλονίκη όπου έξω από μια τράπεζα, ένας ηλικιωμένος δεν αντέχει άλλο, ξαπλώνει και κλαίει γι' αυτό που ζει.