31 Οκτωβρίου 2015

ΔΗ.ΣΥ Π.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Οι ΄΄επαναστάτες ΄΄ των προηγούμενων ετών, που χάθηκαν;

Καλαμάτα,  30  Οκτωβρίου 2015    

Η κατάσταση στην εκπαίδευση είναι τραγική. Οι πολιτικές λιτότητας των τελευταίων χρόνων συνεχίζονται με εντατικότερους ρυθμούς.
Τα κενά στα σχολεία ήταν πάντοτε πολλά, στην παρούσα συγκυρία όμως - δύο μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων - είναι τεράστια, εξαιτίας και της ανικανότητας της Κυβέρνησης να διαχειριστεί ακόμα και τα στοιχειώδη.

28 Οκτωβρίου 2015

Καταστρέφουν το παρόν - Υπονομεύουν το μέλλον! Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών η μόνη λύση!


                             
                 Η κατάσταση στην εκπαίδευση σε ότι αφορά τα κενά είναι τραγική. Οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας των τελευταίων χρόνων, έχουν στερήσει από τα σχολεία το αναγκαίο "οξυγόνο" που θα πρόσφεραν οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών. Αν σε αυτό προσθέσουμε τον μεγάλο αριθμό συνταξιοδοτήσεων, αντιλαμβάνονται όλοι, πως η κατάσταση είναι πια εκρηκτική.

26 Οκτωβρίου 2015

ΔΗ.ΣΥ Πρωτοπορία: 400% Αύξηση στα εισιτήρια των Μουσείων!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΗ.ΣΥ. Πρωτοπορία
ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αθήνα, 26/10/2014


Σαν έτοιμη από καιρό… η νέα Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εφαρμόζει κατά γράμμα την αδιέξοδη πολιτική του χθες. Έχοντας μάλιστα υιοθετήσει την ίδια επιχειρηματολογία και φρασεολογία με τους προκατόχους της προωθεί όλες εκείνες τις πολιτικές, που όχι απλώς δεν βγάζουν τη χώρα από την ύφεση, αλλά τη βυθίζουν ακόμα περισσότερο.