22 Μαΐου 2015

ΝΕΟ FORD GT


Από την εταιρεία με το μπλε οβάλ σήμα, έλεγαν με ασάφεια πως το εντυπωσιακό τους supercar θα προσφέρει περισσότερους από 600 ίππους. Όμως τώρα έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο αφού σύμφωνα με το C & D που επικαλείται δηλώσεις ανθρώπων της μάρκας σε πρόσφατη εκδήλωση, ο V6 3.5 lt Ecoboost κινητήρας θα προσφέρει περισσότερα από 700 άλογα!
Διέρρευσε ακόμα πως θα φέρει τεχνολογία που η Ford έχει δοκιμάσει στους αγώνες, ενώ φέρεται να πειραματίζεται τόσο με τροχούς από αλουμίνιο όσο και από ανθρακονήματα. Στον τομέα της πέδησης η Brembo είναι αυτή που θα έχει το βαρεί φορτίο ενώ στα… άδυτά του, το Ford GT θα είναι γεμάτο τεχνολογία!
Ford-GT-B640
Θα έχει περισσότερους από 50 σένσορες και 28 μικροεπεξεργαστές που θα αναλύουν 300 μεγαμπάιτ δεδομένων το δευτερόλεπτο, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία. Άλλωστε θα είναι φορτωμένο με προηγμένα συστήματα, με ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, εξελιγμένα συστήματα πρόσφυσης και ευστάθειας καθώς και τέσσερα mode λειτουργίας: απλό, σπορ, για πίστα αλλά και για βρεγμένο οδόστρωμα!
Οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της επόμενης χρονιάς ενώ η Ford σκοπεύει να κρατήσει τον αριθμό των μοντέλων που θα παραχθούν σε τριψήφιο νούμερο.
Ford-GT-C640