09 Ιουνίου, 2015

Κατρούγκαλος: Ναι στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αλλά να συμμετέχουν και οι ίδιοι

Την συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην αξιολόγησή τους επιδιώκει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Αναφερόμενος στο επικείμενο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι στόχος είναι η βελτίωσή των ιδίων των υπαλλήλων όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.
Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Εθνικού Τυπογραφείου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «η δημόσια διοίκηση μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάκαμψης της χώρας».
Σ' αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης «να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη τόσο στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης, όσο και στις σχέσεις της δημόσιας διοίκησης με τον πολίτη, αλλά και εις όφελος της επιχειρηματικής δραστηριότητας».
Πηγή: Κατρούγκαλος: Ναι στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αλλά να συμμετέχουν και οι ίδιοι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/211053/katroygkalos-nai-stin-axiologisi-ton-dimosion-ypallilon-alla-na-symmetehoyn-kai-oi-idioi#ixzz3cb5Hx2No