17 Ιουνίου 2015

14χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βiασμό της από άνδρα που γνώρισε στο Facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, 14χρονη αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές τρένου μετά από τον βiασμό που θεωρείται ότι υπέστη από 40χρονο άντρα που γνώρισε στο Facebook.
Η Anaid Tutghushyan, όπως είναι το όνομα της έφηβης,
αναφέρεται ότι μετά από το ραντεβού που είχε, επέστρεψε σπίτι της δακρυσμένη και την επόμενη ημέρα την είδαν σε σιδηροδρομικό σταθμό να κλαίει με λυγμούς μπροστά σε ένα τρένο. Η κοπέλα είχε γνωριστεί με τον 40χρονο σε μια σελίδα γνωριμιών, όπου είπε πως ήταν 25 ετών.
Μετά από λίγο καιρό, που οι δυο τους συνομιλούσαν, εκείνη του είπε πως ήταν τελικά 17 χρονών, όμως ο άντρας με το όνομα «Krystian W.» δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε από το γεγονός. Όπως πιστεύεται, οι δύο τους πρέπει να βρέθηκαν λίγο αργότερα, αλλά η κοπέλα γύρισε σπίτι της με κλάματα και την επόμενη μέρα έβαλε τέλος στη ζωή της.
Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στον σταθμό Gdansk Orunia, στην Πολωνία, είπαν πως είδαν την 14χρονη να στέκεται και να κλαίει στο ίδιο σημείο για περίπου 2 λεπτά και μετά ξαφνικά να σηκώνεται, να βγάζει το πανωφόρι της και να πηδάει μπροστά σε ένα τρένο, που κατευθυνόταν προς τη Βιέννη.

Περισσότερα sto e-radio