15 Ιουνίου 2015

Ο Πανούσης ξαναχτυπά: Η επόμενη βόμβα αντιεξουσιαστών θα μπει στο σπίτι του Τσίπρα

Με μια οργισμένη συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, επιτίθεται σε όσους εντός του ΣΥΡΙΖΑ επικρίνουν την στάση του έναντι των αντιεξουσιαστών και ζητά από τον Πρωθυπουργό να λύσει το πρόβλημα όσων θεωρούν ότι στη χώρα
εγκαθιδρύθηκε «λαϊκό κίνημα» όπου δεν υπάρχει Αστυνομία και Στρατός.
Αν δεν αντιμετωπιστούν αυτά τα ιδεολογήματα ο Γιάννης Πανούσης προειδοποιεί: «Δεν θα μπορέσει αλλιώς να κυβερνήσει ο Τσίπρας. Είχα πει πριν από τέσσερα- πέντε χρόνια, κάνοντας μια ανάλυση της κατάστασης- ακόμα ο Τσίπρας ήταν αντιπολίτευση- ότι η επόμενη βόμβα των αντιεξουσιαστών θα μπει στο σπίτι του. Και το εννοώ ακόμα».
Οπως εξηγεί «όλοι αυτοί οι τύποι- οι οποίοι έχουν διάφορα στοιχεία εγκληματοειδή, λούμπεν κλπ, που καλύπτονται πίσω από διάφορες ετικέτες μορφωμάτων χωρίς όνομα- τη στιγμή που θα δουν ότι “προδίδονται” ή δεν τους ακολουθεί η κυβερνητική γραμμή, θα αντιδράσουν βίαια. Συνεπώς αν δεν κόψει πρώτος ο Τσίπρας το κομμάτι που είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει συνθήκες σηψαιμίας».
Γιατί μου επιτίθενται από τον ΣΥΡΙΖΑ
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης ερωτάται γιατί τα βάζει μαζί του μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ.