4 Απριλίου 2015

Έρευνα για τα πράσινα λαχανικά δικαιώνει τον...Ποπαυ!


 Μια νέα έρευνα, που έγινε στο Rush University του Chicago, δείχνει ότι μια διατροφή που είναι γεμάτη από πράσινα λαχανικά μπορεί κάνει καλό στον εγκέφαλο.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί συμπέραναν ότι η καθημερινή κατανάλωση πράσινων λαχανικών όπως δηλαδή το σπανάκι, το μαρούλι ή το iceberg, μπορούν να κάνουν τον εγκέφαλο να αποδίδει σα να ήταν 2 έως 10 χρόνια νεότερος.
Η επικεφαλής της έρευνας, τόνισε αυτές οι τροφές αποτελούν έναν πολύ απλό τρόπο να προστατευτούμε από το Aλτσχάιμερ και την άνοια.
http://www.kerdos.gr