Μια νέα έρευνα, που έγινε στο Rush University του Chicago, δείχνει ότι μια διατροφή που είναι γεμάτη από πράσινα λαχανικά μπορεί κάνει καλό στον εγκέφαλο.
Συγκεκριμένα, οι ειδικοί συμπέραναν ότι η καθημερινή κατανάλωση πράσινων λαχανικών όπως δηλαδή το σπανάκι, το μαρούλι ή το iceberg, μπορούν να κάνουν τον εγκέφαλο να αποδίδει σα να ήταν 2 έως 10 χρόνια νεότερος.
Η επικεφαλής της έρευνας, τόνισε αυτές οι τροφές αποτελούν έναν πολύ απλό τρόπο να προστατευτούμε από το Aλτσχάιμερ και την άνοια.
http://www.kerdos.gr