03 Μαΐου, 2015

Πτωχοί πλην παγκόσμιοι πρωταθλητές στο σεξ οι Ελληνες


Ούτε η κρίση, ούτε τίποτα δε φαίνεται να πτοεί τους Έλληνες αφού σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε κάνουν περισσότερο sex από όλους στον κόσμο.

Οι εβδομαδιαίες επιδόσεις των Ελλήνων είναι οι καλύτερες στον κόσμο δηλαδή απλά κάνουν μέσα στην εβδομάδα περισσότερες φορές sex από οπουδήποτε αλλού στην υφήλιο. Η ετήσια επίδοση των Ελλήνων είναι σε μέσο όρο 164 φορές ενώ το 51% όσων συμμετείχαν στην έρευνα δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.
Την έρευνα διενήργησε η εταιρεία Durex με δείγμα 26.000 άτομα, ηλικίας πάνω από 16 ετών σε 26 χώρες.
Το ερώτημα περί σεξουαλικής ικανοποίησης αφορά όπως λέει η Durex την αμοιβαία αγάπη και το σεβασμό μεταξύ των ζευγαριών, την έλλειψη στρες και φυσικά την επίτευξη οργασμών. Στους παράγοντες περιλαμβάνονται φυσικά και η συχνότητα επαφών αλλά και η ποιότητά τους.
Ποιες άλλες χώρες έχουν καλές επιδόσεις; Η Ελβετία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Βραζιλία, η Ολλανδία, το Μεξικό, η Ινδία και η Αυστραλία.
Η Νιγηρία παραδόξως έχει τον υψηλότερο βαθμό σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση από τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων της. Ικανοποίηση δηλώνει το 67% των κατοίκων της και η έρευνα αναφέρει ότι οι Νιγηριανοί είναι αυτοί που ξοδεύουν και τον περισσότερο χρόνο στην πράξη αυτή καθεαυτή. Με δεδομένο ότι η χώρα πλήττεται από τον εξτρεμισμό της Μπόκο Χαράμ κάνει εντύπωση το ότι έχει τέτοιες επιδόσεις. Οι γυναίκες της Νιγηρίας πάντως κατατάσσονται στις πλέον άπιστες στον κόσμο, αφού το 62% τους έχουν δηλώσει ότι έχουν απατήσει το σύντροφό τους.
Πηγή: newsbomb.gr, PHGH