25 Απριλίου, 2015

Στον «αέρα» ο τελικός του Κυπέλλου

Στον «αέρα» ο τελικός του Κυπέλλου
Την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος επιθυμούν στον Ολυμπιακό, καθώς συμπίπτει με το Final Four της Μαδρίτης!
Όπως είναι γνωστό, η ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα όρισε ως ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου την 17η Μαϊου. Ο Ολυμπιακός,

έπειτα από το 3-0 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη αναμένεται και τυπικά να «σφραγίσει» το εισιτήριό του για τον τελικό στον επαναληπτικό της προσεχούς Τετάρτης.
Από τη στιγμή, όμως, που οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στο Final Four της Euroleague στη Μαδρίτη, αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσει στις 15 Μαϊου
την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι αν περάσουν στον τελικό, θα παίξουν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαϊου με τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.
Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, επειδή γνωρίζουν πως πολλοί φίλοι της ομάδας ήδη αναζητούν εισιτήρια για το Final Four του μπάσκετ, κατέθεσαν -σύμφωνα με την εφημ,ερίδα «Γαύρος»- αίτημα στην ΕΠΟ, ζητώντας την αλλαγή ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου, ώστε να μην συμπέσουν χρονικά τα δύο γεγονότα.

Πλέον απομένει να φανεί εάν η Ομοσπονδία θα κάνει αποδεκτό το αίτημα, κάτι που δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο.