25 Μαΐου 2015

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!



ΔΗ.ΣΥ Π.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ
Με υπογεγραμμένη απόφασή του ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας όρισε τα επιπλέον τακτικά και αναπληρωματικά μέλη στα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ για τη σύσταση των υπηρεσιακών συμβουλίων επιλογής στελεχών. Ο 3848/10 προέβλεπε την προκήρυξη των θέσεων, με κριτήρια, και οι ενδιαφερόμενοι κατέθεταν αιτήσεις βάση των οποίων γινότανε η επιλογή.
Σύμφωνα με το ν.4327/14-5-2015 στο άρθρο 23/παρ. 13
αναφέρεται ρητά ότι «Τα μέλη της περίπτωσης α’ ορίζονται με τους αναπληρωτές τους με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ύστερα από γνώμη του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.» με μοναδική αναφορά ως κριτήριο επιλογής τη 15ετή προϋπηρεσία.
Στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας τα δύο «Διορισμένα» μέλη είναι πρωτοκλασάτα συνδικαλιστικά στελέχη των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ Π.Ε και μάλιστα το ένα μέλος είναι εκλεγμένο στο Δ.Σ του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε «Κ.Κούμας».
Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ!!! – ΑΜΕΣΩΣ!!! από το Δ.Σ του Συλλόγου εκπ/κων Π.Ε «Κ.Κούμας» το διορισμένο μέλος από τον Υπουργό στο Συμβούλιο επιλογής στελεχών!!!
Ανέκαθεν τα διορισμένα μέλη υπηρετούν το σύστημα, τη διοίκηση, το κόμμα. Ο κομματικός συνδικαλισμός είναι ένας κακός εφιάλτης για τον εργαζόμενο συνάδελφο. ΚΆΠΟΙΟΙ γίνανε σημαιοφόροι του κομματισμού!!! Οι μάσκες έπεσαν και είμαστε βέβαιοι πως θα υπάρξει και συνέχεια!!!!!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  ΛΑΡΙΣΑΣ