13 Φεβρουαρίου 2015

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων κοντά στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά και τους νέους, βρέθηκε κοντά στην «Κιβωτό του Κόσμου» και χάρισε στα παιδιά που φιλοξενεί και
υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.Η «Κιβωτός του Κόσμου», ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού,  από το 1998 έως σήμερα, με την ανιδιοτελή συμπαράσταση εθελοντών, προσφέρει ανθρωπιά, αγάπη και καθημερινή υποστήριξη σε παιδιά και οικογένειες, φροντίζοντας για τη σίτιση, την εκπαίδευση και την περίθαλψή τους.
Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, αναγνωρίζοντας το αξιόλογο αυτό έργο και θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια του Πατέρα Αντώνιου, προχώρησε στη συμβολική αυτή πρωτοβουλία της δωρεάν παροχής της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στους νέους που στηρίζει ο οργανισμός και η οποία έτυχε θερμής ανταπόκρισης.
Μέσω του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μανούρης, «το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης επιχειρεί να υποστηρίξει τα παιδιά και τους νέους στη χώρα μας, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Συγχαίρουμε την «Κιβωτό του Κόσμου» για το εξαιρετικό έργου της κι ελπίζουμε η συμβολική αυτή ενέργεια να διευκολύνει την καθημερινότητα των νέων, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε πληθώρα προνομίων και σημαντικών ευκαιριών».
http://www.inedivim.gr/