19 Μαρτίου, 2015

Εκδίκηση σε έναν άπιστο: Τον έδεσαν, τον βασάνισαν και του έκαψαν τα γεννητικά όργανα με ισιωτικό μαλλιών

Έβγαινε και με τις τρεις παράλληλα και όταν το έμαθαν αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν. Τρεις γυναίκες, από το Βόρειο Γιορκσάιρ της Βρετανίας, η Νάταλι Λίλει 19 ετών, η Λι Γουάιτ 22 ετών και η Λωρέν Ερλς 47 ετών μαζί με τον 27χρονο Μπρέντ Τέιλ βασάνισαν έναν άνδρα που έβγαινε ταυτόχρονα και με τις τρεις.

Ο άνδρας δελεάστηκε με διάφορες ερωτικές υποσχέσεις και παρασύρθηκε σε ένα διαμέρισμα όπου τον έδεσαν και σε μια καρέκλα και του κάνανε τον βίο αβίωτο.
Οι γυναίκες τον ανάγκασαν να πιει υγρό σαπούνι ενώ αφού τον φίμωσαν και τον έδεσαν τον έκαψαν τις τρίχες στο σώμα και τα γεννητικά του όργανα με  ισιωτικό μαλλιών!
Παράλληλα τον βασάνισαν με ένα κοπτικό πίτσας ενώ τον χτύπησαν και του ψιθύριζαν απειλές. Αρχηγός όλης αυτής της αρρωστημένης πράξης ήταν η 47χρονη Ερλς.
Οι γυναίκες αφού βασάνισαν τον άνδρα, στο τέλος τον άφησαν έλυσαν και τον άφησαν ελεύθερο, ενώ εκείνος πήγε αμέσως  στην αστυνομία, η οποία τις συνέλαβε.
Το δικαστήριο έκρινε για την 47χρονη ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν καταδικάστηκε, μιας και είχε ήδη προφυλακιστεί για πέντε μήνες.
Η 19χρονη και η 22χρονη καταδικάστηκαν με διετή κοινωνική εργασία υπό επιτήρηση ενώ ο 27χρονος καταδικάστηκε σε 12μηνη ποινή φυλάκισης καθώς εκτός από αυτήν την υπόθεση εμπλέκεται και σε διάρρηξη
πηγή: mirror, msn