4 Φεβρουαρίου 2015

ΝΔ: Τσίπρας και Βαρουφάκης δυσφημούν την Ελλάδα όπως ο Παπανδρέου

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνη, με ανακοίνωσή του, τούς κατηγορεί «πως δυσφημούν την Ελλάδα, όπως έκανε και ο Γιώργος
Παπανδρέου».
«Χθες στη Ρώμη, ο κ. Τσίπρας αποκάλεσε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα. Σήμερα, ο κ. Βαρουφάκης την χαρακτήρισε χρεοκοπημένη. Κάνουν στην πατρίδα μας την ίδια δυσφήμηση που έκανε και ο Γ. Παπανδρέου. Ο ελληνικός λαός κρίνει» τόνισε ο κ. Καραγκούνης.
Απάντηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Γ. Σακελλαρίδη στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνη
Αυτοί που κατέστησαν την Ελλάδα πρωταγωνίστρια διεθνώς στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή, καλό είναι μερικές φορές να επιλέγουν τη σιωπή. Αυτοί που χρεοκόπησαν την ελληνική κοινωνία καλό είναι να μην προκαλούν.
Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι γυρίσαμε σελίδα στις 25 Ιανουαρίου και στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης στη συντριπτική του πλειοψηφία και ανεξάρτητα από την ψήφο του την προηγούμενη Κυριακή.
Aδωνις: Θεός ο Βαρουφάκης
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε κι εκείνος με τη σειρά του τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο ραντεβού του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Μάριο Ντράγκι.


Πηγή: iefimerida.gr