3 Φεβρουαρίου 2015

Το Google Earth Pro από $399/ετησίως, πλέον δωρεάν

Πολλοί ίσως δε γνωρίζουν ότι η εφαρμογή Google Earth η οποία απεικονίζει τη Γη μέσα από δορυφορικές φωτογραφίες, αεροφωτογραφίες και όχι μόνο, έχει και μια Pro έκδοση η οποία μέχρι πρότινος κόστιζε $400 ετησίως προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να είχαν πρόσβαση στα δεδομένα της.
Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα αφού η Google ανακοίνωσε ότι πλέον το Google Earth Pro θα διατίθεται δωρεάν για όλους
χωρίς κανένα περιορισμό. Η Pro έκδοση περιέχει όλες τις δυνατότητες του «απλού» Google Earth αλλά με την προσθήκη εξελιγμένων εργαλείων όπως τη μέτρηση τρισδιάστατων κτιρίων, δυνατότητα εκτύπωσης εικόνων σε υψηλή ανάλυση (4800 x 3200) προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε σε παρουσιάσεις ή αναφορές, καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής HD video των εικονικών ταξιδιών που κάνετε μέσα από την εφαρμογή. Επιπλέον μπορείτε να εισάγετε στην εφαρμογή αρχείο το οποίο περιέχει χιλιάδες διευθύνσεις, και να δείτε τη θέση τους ακριβώς πάνω στο χάρτη.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να προμηθευτείτε έναν ειδικό κωδικό από τη Google μόλις συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα. Στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από τον παρακάτω σύνδεσμο, να εισάγετε το κλειδί και να χρησιμοποιήσετε πλήρως το Google Earth Pro.

 Download: Google Earth Pro
πηγή: http://www.insomnia.gr/