29 Απριλίου 2015

ΛΕΜΕΣΟΣ! Μπήκε με το αυτοκίνητο στην τράπεζα και τα έσπασε όλα

Με πρωτότυπο τρόπο επιχείρησε άγνωστος να κλέψει την Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Παρεκκλησιάς. Μπήκε με το αυτοκίνητο του στην τράπεζα, αλλά έμεινε με τη γλύκα... καθώς ήχησε ο συναγερμός!
Ο λόγος για άγνωστο διαρρήκτη και επίδοξο κλέφτη ο οποίος τα έχασε στην προσπάθεια αφού δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το έξυπνο, ομολογουμένως σχέδιο του. Και μπορεί το σχέδιο να ήταν έξυπνο αλλά χάλασε στην πράξη αφού ο δράστης δεν υπολόγισε τον συναγερμό.  Το αποφάσισε, «οπλίστηκε» με θάρρος και εισήλθε στο αυτοκίνητο του. Μετέβη στην Παρεκκλησιά και όταν αντίκρισε την ΣΠΕ, ανέπτυξε ταχύτητα και εισήλθε με το αυτοκίνητο του εντός του κτιρίου, θρυμματίζοντας τη γυάλινη προθήκη! Ο επίδοξος διαρρήκτης κατέβηκε, στη συνέχεια, από το αυτοκίνητο στο εσωτερικό της τράπεζας για να αρπάξει χρήματα ή ότι άλλο αξίας υπήρχε σε αυτήν.
Σε κλάσματα δευτερολέπτων ήχησε το σύστημα συναγερμού με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί αστυνομία αλλά και να σηκωθούν στο πόδι γείτονες. Με το που ήχησε ο συναγερμός, ο άγνωστος τα έχασε και τρέχοντας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και με ιλιγγιώδη ταχύτητα εγκατέλειψε το μέρος.

Μέλη της αστυνομίας έσπευσαν επί τόπου και άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις. Ο δράστης ο οποίος οδηγούσε σύμφωνα με μαρτυρίες μπλε αυτοκίνητο άγνωστης μάρκας παραμένει άφαντος. Η σκηνή παραμένει κλειστή από την αστυνομία για περαιτέρω έρευνες και για να διαπιστωθεί κατά πόσον ο δράστης κατάφερε να κλέψει οτιδήποτε. Cyprustimes.com