29 Απριλίου 2015

Βιντεοκλήσεις στο Facebook Messenger

To Facebook Messenger επεκτείνει ολοένα και περισσότερο τις λειτουργίες του και δίνει πλέον τη δυνατότητα της τέλεσης βίντεο-συνομιλιών στους χρήστες του, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Το μόνο που χρειάζεται για δύο χρήστες που μιλούν μέσω μηνυμάτων στο Facebook Messenger είναι να κάνουν tap πάνω στο εικονίδιο με την κάμερα πάνω δεξιά και αμέσως να ξεκινήσουν την βιντεοσυνομιλία τους, βλέποντας τον συνομιλητή τους και τον εαυτό τους στην οθόνη. Η δυνατότητα αυτή του Facebook Messenger είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.
Η νέα λειτουργία του Facebook Messenger θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής σε όλο τον κόσμο, ενώ αρχικά είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες χώρες: Βέλγιο, Καναδάς, Κροατία, Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Λάος, Λιθουανία, Μεξικό, Νιγηρία, Νορβηγία, Ομάν, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Ουρουγουάη. Το Facebook Messenger μπορεί να επιτρέπει την βίντεοσυνομιλία μεταξύ ενός χρήστη που έχει Android και ενός άλλου που έχει iOS, επομένως δεν παίζει ρόλο η συσκευή που χρησιμοποιεί κανείς.
Το update του Facebook Messenger θα έρθει σε όλους τους χρήστες των δύο βασικών λειτουργικών συστημάτων, ενώ θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα να γίνει διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα και στα smartphones με λειτουργικό σύστημα της Microsoft.
ΠΗΓΗ