26 Απριλίου, 2015

Απίστευτο! Ελληνες ορειβάτες σώθηκαν από το σεισμό στο Νεπάλ γιατί... τους έφαγαν τα λεφτά

Από «θαύμα» σώθηκαν από το φονικό σεισμό στο Νεπάλ Ελληνες ορειβάτες, αφού η ανθρώπινη απληστία στάθηκε η αφορμή να... πανηγυρίζουν σήμερα για αυτό που «έκλαιγαν» μέχρι χθες.
Ανάμεσα τους και ο Γυμναστής Γεώργιος Ράιος Μέλος του ΣΟΧ Τρικάλων, που ναι μεν είδε τα 11.500 ευρώ που είχε πληρώσει για την εκδρομή να εξαφανίζοντας, ωστόσο σήμερα έχει τη ζωή του σε αντίθεση με πολλούς άλλους ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία.
Ο κ. Ραϊος είχε πέσει θύμα απάτης και αντί να βρίσκονταν σήμερα στις πλαγιές του Έβερεστ βρίσκεται στα Τρίκαλα και προφανώς εν …ζωή σε αντίθεση με όσους βρίσκονται στο Έβερεστ και αγνοείται η τύχη τους από το πρωί από χιονοστιβάδα μετά τα 7,9 Ρίχτερ που ισοπέδωσαν το Κατμαντού του Θιβέτ…
Η Ελληνική αποστολή των 8 ατόμων, μάλλον θα θεωρούν …θεϊκή παρέμβαση την έμπνευση του οδηγού βουνού από το Θιβέτ που τους «έφαγε» τα λεφτα, όπως εύστοχα αναφέρει το trikalanews.gr που αποκάλεψε την ιστορία τους.
Διότι μέχρι στιγμής τα θύματα του σεισμού υπερβαίνουν τα 2.000 από την ισχυρότερη δόνηση στην περιοχή εδώ και 80 χρόνια...
ΠΗΓΗ