30 Απριλίου, 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ:Το πολυτελές Mont Blanc των 500 Ευρώ που άλλαξε με Βic

Παρατηρώντας την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα στο Star ο πρωθυπουργός, αρχικά διακρίνεται να κρατά ένα υπέροχο Mont Blanc στυλό, αξίας τουλάχιστον 500 ευρώ.
«Το στριφογύριζε στα χέρια του, το άνοιγε, το έκλεινε, το ξεβίδωνε. Από αμηχανία, φυσικά», αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα».
Το πολυτελές στυλό όμως άλλαξε σε κάποιο διάλειμμα.
Οι άνθρωποι του πρωθυπουργού το πήραν από τα χέρια του και το αντικατέστησαν με ένα απλό, λευκό, πλαστικό στιλό, «από αυτά του πέντε το μισό ευρώ που πουλάνε στις λαϊκές».
Ο Παπαχρήστος εξηγεί και τον λόγο με το δικό του ύφος: «Να μιλάς για την ανθρωπιστική κρίση με τον Mont Blanc στα χέρια δε λέει».
Ο Γ. Παπαχρήστος μιλά όμως και για ακόμη ένα ακριβό αντικείμενο που κοσμεί το γραφείο του πρωθυπουργού στο Μαξίμου.
«Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν από την εξαιρετικής σημασίας για τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη συνάντησή του με την Αυτής Υψηλότητα Ρένα (Δούρου) στο Μέγαρο Μαξίμου, πάνω στο γραφείο, δίπλα σε μια ξεφούσκωτη μπάλα της Μπαρτσελόνα, της οποίας είναι οπαδός, υπήρχαν ευμεγέθης υγραντήρας πούρων από ξύλο τριανταφυλλιάς, καλογυαλισμένος, και πάνω του 25άρα κούτα πούρα, μάλλον "κορόνα", πιθανότατα Hoyo de Monterey, αλλά θα μπορούσαν να είναι και Punch» σχολιάζει.
«Δεν κακίζω τις μικρές αδυναμίες, αλλά να το παίζει "παιδί του λαού"...» καταλήγει ο δημοσιογράφος.